Kyl champagnen. Snygga till jordgubbarna. Rumstemperera din bit Délice de Bourgogne. Sen är himlen nära!
Ostens skorpa blev i detta fallet lämnad för att vi ville njuta champagnens smak.
Söte mannen köpte champagnen till mig för att fira att jag lagar så mycket god mat ;-)
_________
Annat bubbel går såklart bra när inte plånboken svämmar över (även cider :))
Osten och jordgubbarna är delikat utan bubbel.
Det finns andra ostar som är krämiga och gräddiga som kan ersätta Délice de Bourgogne – bara att fråga i ostaffären.
Kombon är även en lyxig dessert.
Délice de Bourgogne är en fransk fet ost gjord på komjölk. Den är från Bourgogne som man hör på namnet.
3 Kommentarer
-
Å-vad sugen man blir
-
Lätt att bli sugen när det ser så gott ut! :-)
-
-
Detta ska jag testa imorgon! Måste hitta osten också.
Tack för dina inspirerande bilder!
/Monika