Ibland håller ett after-work-mingel högre kvalitet än vanligt. Granpas mingelevents gör det alltid.
Den här kvällen var det ett mingel hos mode- och inredningsbutiken Grandpa på Kungsholmen i Stockholm tillsammans med magasinet Plaza Interiör samt Sixten & Frans som driver bar och restaurang i samma lokal.
Minglet var riktigt trevligt. Man kan undra varför ett mingel blir bättre än ett annat. Småsaker, tror jag, sånt som sticker ut lite grann.
Den här kvällen gillade jag speciellt:
– värdarna höll ett litet tal – berättade vem de är, varför vi är där, tackade för att vi kom
– de körde en spellista med otippade kul låtar på en kunna-samtala-volymnivå
– bra kvalitet på vin och mat
Min radar är inställd på mat så jag pratade med den ena killen av Sixten & Frans (har glömt vem av dem men han var trevlig). De bjöd på plockmaten och det goda vinet.
Sixten & Frans hade från ett snickeri specialritade olika hyllor i sin restaurang – otroligt snygga. Jag ska gå dit igen och kolla in dem lite närmre, framför allt rumsavdelaren i lokalen en trappa upp.
Plockmaten var god. Bland annat serverades fina lyxiga bitar salmalax.
Det serverades även en liten läckerbit som jag var tvungen att fråga om. Ni ser den på bilden nedan framför vincoolern. Den lilla biten var otroligt god, alltså verkligen god, och en märklig kombo kan man säga. Antingen är det genialiskt kombinerat eller så hade de tur men det frågade jag inte :-)
Ni har väl redan gissat att jag skulle springa hem och testa. Jag gör ett inlägg imorgon med resultatet.