Ett härligt recept framtaget av Green Kitchen Stories i samarbete med Zeta inför lanseringen av den nya, jättegoda bredbara olivoljan – BreOliv.

pressfrukosten var denna röra jättepoppis och smakade riktigt bra. Gör den!

Zeta BreOliv bruschetta

Steg

  1. Lägg alla ingredienser till bönröran i en matberedare och mixa med korta intervaller ett par gånger. Röran ska vara grovhackad, inte slät.
  2. Rosta brödskivorna i ugn eller brödrost. Halvera skivorna och gnugga med vitlöksklyftan. Bre bröden med BreOliv. Lägg på bönröran. Hacka tomaterna och lägg ovanpå. Strö över lite flingsalt, peppar och hackade ärtskott.

Ingredienser

Bönröra

0,5 frp Zeta Cannellinibönor Eko 380 g, sköljda och avrunna
0,5 dl solrosfrön
0,25 liten rödlök, finhackad
3 msk Zeta BreOliv
3 msk kapris
3 msk färsk persilja, hackad
3 msk citronsaft
0,5 tsk flingsalt

Övriga ingredienser

4 skivor surdegsbröd, rostade i ugn
1 vitlöksklyfta, finhackad
Zeta BreOliv
4 tomater, hackade
salt & peppar
ärtskott

 

Zetas BreOliv

Bilderna är för en gångs skull inte mina egna, de tillhör Zeta men jag har tillstånd att publicera dem.

Smaklig spis!

2 Kommentarer

  1. Anonym 8 månader sedan

    Ska bli spännande att testa?Har ej sett Breoliv i butikerna ännu. Håller ögonen öppna efter produkten?

    • Författare
      Monika 8 månader sedan

      Ja, det är verkligen en spännande produkt! Berätta sen vad du tycker :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka