ARTIKLARevents

Downtown Camper The Nest

In ARTIKLAR, events on

Downtown Camper The Nest

 

Downtown Campers wellnessavdelning

Scandics 3:e signaturhotell i centrala Stockholm – Downtown Camper – ligger på Brunkebergstorg, ett upphottat kvarter med bland annat den nyrenoverade Gallerian och nybyggda hotellet At Six med hypade restaurangen Tak som grannar. Brunkebergstorg ligger perfekt med det mesta kul och intressanta i citycity på kort gångavstånd.

Hotellet smygöppnade i höstas men nu var det dags för nästa steg.

Downtown Camper

Downtown Campers fantastiska utsikt

Frukost med fab utsikt! När jag var där var det tyvärr gråmulet och trist men det är lätt att föreställa sig hur det ser ut med blå himmel och solsken.

Downtown Camper

The Nest

Jag var inbjuden (11/1) att se deras nyöppnade wellnessavdelning – The Nest – som ligger överst i ett av två nya våningsplan som byggts ovanpå den befintliga hotellbyggnaden. The Nest har öppet från 05.30 till 22.00.

Utsikten är magnifik och den kan man njuta av från alla håll – från loungen med hälsosam mat, cocktails, mocktails (alkoholfritt) och öppen spis, från gymet, bastuområdet, duscharna och från den fantastiska uppvärmda utomhuspoolen (mössa på nu på vintern :-)

Det är njutning och välbefinnande på högsta nivå! Jag hade svårt att gå därifrån och det var jag inte ensam om.

Downtown Camper
Downtown Camper
Downtown Camper
Downtown Camper

Inspirerande omgivning

Njut av bilderna från den oerhört vackra och inspirerande spa- och bastudelen (unisex) The Nest!

Downtown Camper by Scandic
Downtown Camper by Scandic
Downtown Camper by Scandic
Downtown Camper by Scandic
Downtown Camper by Scandic

Downtown Campers sviter

Vi fick även titta på deras unika Camper Co-Living-sviter. Dessa sviter är ett nytänk som jag verkligen gillar.

16 stycken sviter hyser 6-12 gäster med anslutande rum runt gemensamma sociala ytor. Det är perfekt till exempel för stora familjen eller kompisgänget och pris blir lägre per person. Sviterna är inbjudande och ger den där rätta hemkänslan, väldigt trevligt.

Downtown Camper
Downtown Camper
Downtown Camper

by Scandic

Scandics varje signaturhotell, by Scandic, präglas av sin unika karaktär och annorlunda kunderbjudande. De vänder sig till resenärer som söker unika hotellupplevelser.

Downtown Camper är platsen som andas aktivitet, naturen kombineras med det urbana. Det är visuellt tydligt så snart jag kommer in – färger och valet av material i inredningen signalerar natur och det första jag ser är cyklar, longboards, skateboards, kajaker i taket, aktivitetskläder för uthyrning och en Lifestyle Concierge-desk. I desken jobbar Kristian Hell (charmig aussie) och hans roll är att integrera gästerna med oss stockholmare och tvärtom, genom olika aktiviteter.

Hotellet och aktiviterna är inte bara för gäster utan även för oss som bor i staden. Hans löprundor är populära så det är bara att hänga på!

Downtown Camper
Downtown Camper

Campfire – Downtown Campers restaurang

Restaurangen Campfire serverar comfort food och hotellets signaturingrediens både i baren och i matsalen är marshmallows. Jag har ännu inte testat Campfire men det låter gott och det är ett kul sätt att hålla ihop temat med naturen, lägereld och camping :-)

Downtown Camper

Mer om hotellet

Jag har varit på Downtown Camper, eller Camper som det har kommit att kallas, många gånger sedan invigningen.

Du kan läsa mer om myskvällen med Talisker varm choklad eller eventet med Bulmer Zesty Orange.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka