dagbokPERSONLIGT

Vilken dag

In dagbok, PERSONLIGT on

 

fralla_med_leverpastej

Idag på morgonen sammanstrålade jag med söte mannen som också kommit ner till Malmö.

Vi har lastat in bagaget i vår väns lägenhet som vi lånar över helgen. Vi var hungriga och köpte med oss lite frukost från Systrar och Bröder, vårt gamla favoritställe. Vattnet till kaffet kokar på gasspisen. Jag har tagit första tuggan på frallan och plötsligt säger söte mannen att jag ska blunda.

”Varför det?”

”Jo, du ska få en present.”

”Öppna ögonen nu!”

Jag får en ny kamera. Tjoho! En kompakt fin liten systemkamera jag kan ha med mig överallt, en Canon 100D. Han är så omtänksam och snäll.

Jag har det så bra. Lämnar bästa väninnan efter två fantastiska dagar tillsammans. Möts av mannen som är mitt allt. Träffar älskade mamma och syster och ska tillbringa resten av helgen med familj och vänner.

Sen får jag dessutom en ny kamera. Bara sådär.

Sådana dagar man minns <3

 

2 Kommentarer

  1. Ingrid Österheim 9 år sedan

    Visst har du det bra och det är du verkligen värd. Jag blev så glad att återse er efter dessa fyra månader. Vi fick en trevlig eftermiddag-kväll tillsammans, och snart ses vi igen, men då i Stockholm!
    Kramar Mamma

    • Monika 9 år sedan

      Ja, vilka fina dagar det blev! Känns lite tomt att komma hem efter att ha haft alla kära omkring mig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka