Kyl champagnen. Snygga till jordgubbarna. Rumstemperera din bit Délice de Bourgogne. Sen är himlen nära!

Ostens skorpa blev i detta fallet lämnad för att vi ville njuta champagnens smak.

Söte mannen köpte champagnen till mig för att fira att jag lagar så mycket god mat ;-)

_________

Annat bubbel går såklart bra när inte plånboken svämmar över (även cider :))
Osten och jordgubbarna är delikat utan bubbel.
Det finns andra ostar som är krämiga och gräddiga som kan ersätta Délice de Bourgogne – bara att fråga i ostaffären.
Kombon är även en lyxig dessert.

Délice de Bourgogne är en fransk fet ost gjord på komjölk. Den är från Bourgogne som man hör på namnet.

rosa champagne

3 Kommentarer

  1. Ingrid Österheim 2 år sedan

    Å-vad sugen man blir

    • Författare
      Monika 2 år sedan

      Lätt att bli sugen när det ser så gott ut! :-)

  2. Monika 2 år sedan

    Detta ska jag testa imorgon! Måste hitta osten också.
    Tack för dina inspirerande bilder!
    /Monika

Lämna ett svar

Tillbaka